SCHROBMACHINES

Onze schrobmachines zijn er in vele uitvoeringen. Zowel op tegelvloeren, gladde betonvloeren als op carpet vloeren, zijn deze machines uitstekend te gebruiken. De machine verzorgt zowel het schrobben van de vloer als het droogmaken.

De meeste modellen, alle met eenvoudige bediening, zijn leverbaar of op aansluiting op het lichtnet (220V) of met accu aandrijving. De borstels zijn eenvoudig te demonteren.

Voor kleine of grote oppervlakten, zit altijd het model wat bij u past met aparte reservoirs voor het schone en het vuile water. De brede afzuiging van het vuilwater, zorgt direct voor een schone en droge vloer. De schrobborstel(s) volgt ook bij oneffenheden de vloer door het ingebouwde balanceer systeem. Het zogenaamde SLS systeem (self levelling system).

De modellen uit deze serie zijn het meest gangbaar. Vanwege de accu aandrijving, heeft u geen last van een snoer. Een kort overzicht van de mogelijkheden van de modellen uit deze serie:

- leverbaar met schrobbreedte van 50 tot 60 cm.
- op accu of 220 volt aandrijving
- duwen of zelfrijdend
- capaciteit van ongeveer 1750 tot 2300 m2 per uur 

 

Deze geheel zelfrijdende schrobmachines bereiken een capaciteit van ongeveer 4500 tot 6000 m2 per uur.

Derhalve zijn deze modellen uitgerust met grote kunststof reservoir tanks voor het schone en het vuile water. De vuilwater tank kan gemakkelijk worden opgetild en worden schoongemaakt.

 

Het bedieningspaneel is overzichtelijk en is standaard voorzien van drie verschillende programma’s, nl. voor lichte, middelmatige en grondige schrobbeurt, afhankelijk hoe vuil de vloer is.

Naar startpagina    Veeg- en veegzuig machines overzicht